T. LeClerc

Tot het uitgebreid gamma van Schoonheidsinstituut Kamalaya behoort ook de productlijn van T. LeClerc te Zandhoven. Deze kwalitatieve producten zorgen voor een prachtige en professionele make-up.

Unieke gezichtspoeders

in 1881 ontwikkelde Téophile Leclerc, apotheker in Parijs, een bijzondere formule voor het maken van gezichtspoeders uit zuiver natuurlijke grondstoffen. Hij had daarmee veel succes bij de chique Parijse dames van zijn tijd, maar het zou duren tot 1995 voor zijn opvolgers met een complete make-uplijn kwamen.

Schitterende kleuren

Daarna is het snel gegaan. Dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit is het merk binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de favorieten onder modefotografen, visagisten en topmodellen. Niet in het minst door de poeders, die nog steeds volgens de oorspronkelijke formule worden gemaakt. Zij zorgen nog steeds voor bijzondere effecten die u met geen enkel ander merk kunt bereiken. Kijk eens naar die kleuren. Wat dacht u van een vleugje banaan of een zweem van orchidee? Vreemd? Probeer het en u zult versteld staan van het effect.