Gelaatsverzorging

Ontdek het ruim aanbod aan gelaatsverzorging van Schoonheidsinstituut Kamalaya in Zandhoven. Optimaal resultaat!

Permanente Make-Up

Schoonheidsinstituut Kamalaya is hét schoonheidssalon in Zandhoven waar u terecht kunt voor permanente make-up. Elke dag een fantastische make-up look en dit voor lange tijd!

Laserontharing

Voor permanente en niet-permanente ontharingen kunt u terecht bij Schoonheidsinstituut Kamalaya. Gratis laser testsessie op afspraak.

Totale gelaats- en lichaamsverzorging Schoonheidsinstituut Kamalaya

Schoonheidsinstituut Kamalaya is een heel professioneel schoonheidsinstituut in Pulle (Zandhoven), het hart van de Antwerpse Kempen. Ons instituut kenmerkt zich door het ruim assortiment aan topmerken en producten van hoogstaande kwaliteit, gecombineerd met de meest recente innovatieve technologische toestellen voor huidverbetering.

Huis van de lotus

De naam van ons instituut is een samentrekking van twee Indische woorden. Namelijk kamala wat ‘lotus’ betekent en alaya wat staat voor ‘huis’. Op deze manier creëerden we kamalaya, ‘huis van de lotus’. Deze prachtige bloem is reeds eeuwenlang het symbool voor schoonheid, liefde en onthechting, en is ook het symbool van ons schoonheidsinstituut.

Moment van herbronnen

Al bij het binnentreden ervaart u dat alles hier rust uitstraalt en volledig in het teken staat van de klant. De sfeervolle muziek, aangename geuren, kwalitatief hoogstaande producten en de juiste belichting laten u tijdens de verzorgingen moeiteloos wegdromen, om als herboren met nieuwe energie en een stralende huid terug wakker te worden.

Ruim assortiment aan behandelingen

Welke gelaatsverzorging of lichaamsverzorging u ook kiest, u wordt steeds heerlijk in de watten gelegd. Dankzij de schitterende uitgeruste cabines met de exclusieve zero-1spa tafel droomt u tijdens de behandeling moeiteloos weg op de warme golfbeweging van de watermassa onder uw lichaam.

Acties en promoties

Naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan vieren we feest vanaf december 2018 bij Schoonheidsinstituut Kamalaya. Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws en laat u voordelig verwennen! Heeft u een vraag over onze verzorgingen of wenst u graag een afspraak te maken? Neem dan even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Cadeaubon

Een tip nodig voor een origineel cadeau? Geef een cadeaubon van Schoonheidsinstituut Kamalaya en laat de ontvanger genieten in ons instituut! Succes gegarandeerd!

Lees meer