Permanente Make-up

Voor het aanbrengen van permanente make-up werd gekozen voor de medische deskundigheid van de firma E-MED. Zij werken met een volledig veilige methode die al jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen.

Er goed uitzien mag tegenwoordig niet te veel van onze kostbare tijd innemen. Met permanente make-up heeft u altijd die perfect verzorgde uitstraling. Permanente make-up wordt ook wel micropigmentatie genoemd, een verfijnde esthetische tatoeagetechniek waarbij veilige en huidvriendeliike kwaliteitspigmenten onder de bovenste huidlaag worden ingebracht met behulp van een flinterdunne naald. Vooraf wordt een verzachtende zalf aangebracht wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het resultaat is een make-up look die perfect blijft voor lange tijd!

Wenkbrauwen:

3D hairstrokes of ‘microblading’: nieuwste techniek waarbij ultrafijne imitatiehaartjes op een natuurlijke manier gepigmenteerd worden tussen de bestaande haartjes. Dit geeft meteen een verbluffend resultaat.     € 360

Zachte schaduw voor vollere wenkbrauwen en 3D hairstrokes of microblading € 420

Ogen: eyeliner boven, onder, smal of breed, passend bij uw gelaat

         Gewone eyeliner boven of onder                                   € 190

         Brede eyeliner boven                                                     € 235

         Eyeliner boven en onder                                                € 360

Actie tot eind 2019: u ontvangt een kortingbon t.w.v. 10% van het betaalde bedrag voor aankoop van make-up producten van T. LeClerc in de apotheek.