Permanente en niet-permanente ontharingen

Op zoek naar een schoonheidsinstituut voor ontharingen in Zandhoven? Dan zit u goed bij Schoonheidsinstituut Kamalaya! Wij garanderen een glad effect van alle zones.

Hars-en filmharsontharingen

U kunt bij ons ook terecht voor niet-permanente ontharingen. De epilaties in het gelaat worden steeds voorafgegaan door een reiniging met melk en lotion. De nabehandeling bestaat uit het aanbrengen van een haargroeiremmend serum en een dagcrème, aangepast aan uw huidtype.

Voor alle gevoelige zones (oksels, bikinilijn, gelaat)  maken wij gebruik van de beste filmhars. Deze hars biedt het voordeel dat hij enkel aan de haartjes kleeft en niet aan de huid. Hij is dus zeer veilig, zelfs voor de gevoelige huid!  Na een lichaamsontharing volgt een lichte massage van het onthaarde gebied met een kalmerende en hydraterende gel. Voor een efficiënte nazorg thuis kan u na elke ontharing een serum (met papaya extract) gebruiken dat de haargroei afremt en de nieuwe haartjes dunner maakt.

Ontharingen en epilatie gelaat

Epileren wenkbrauwen

€ 6*

Modelleren wenkbrauwen

€ 10*

Kleuren wenkbrauwen of wimpers

€ 10*

Ontharing bovenlip

€ 6*

Ontharing kin

€ 6*

Ontharing boven- en onderlip + kin

€ 10*

Ontharing volledig gelaat (incl. wenkbrauwen)

€ 28

*Indien deze behandeling apart gebeurt, wordt de prijs met € 2 verhoogd.

Lichaamsontharingen

Oksels

€ 14

Onderbenen

€ 20

Onderbenen en bovenbenen

€ 34

Onderbenen en bikinilijn

€ 34

Volledig been + bikinilijn

€ 48

Bikinilijn

€ 17

Rug

€ 40

Rug en bovenarmen

€ 50

 

Permanente laser ontharingen

Voorgoed geen last meer van ongewilde haartjes? Dan is laserontharing ideaal voor u! Wij kozen voor de meest veilige, permanente ontharing met de Light Sheer diode laser toegepast door verpleegkundigen. Deze laser kan ongewenste haren zeer efficiënt en permanent verwijderen op een betrouwbare, veilige en comfortabele manier.

U kan een testsessie ter waarde van €30 laten uitvoeren of een eerste behandeling waarbij dan ook € 30 in mindering wordt gebracht. Tijdens een intake-gesprek wordt de lasertechniek uitgelegd. Dan volgt een testsessie op de door u gekozen zone. Dit gesprek en testsessie zijn GRATIS. Daarna beslist u al dan niet om de behandeling te volgen. De verpleegkundige bezoekt ons instituut om de 6 weken, dus vergeet zeker niet om te reserveren.

Voorbereiden op de eerste sessie

  • Vermijd zon en zonnebank minstens 6 weken voor de 1ste behandeling alsook 2 weken ‘bruinen zonder zon' op de zone die u wenst te behandelen.
  • De haartjes niet uittrekken met pincet of hars tot 6 weken voor de behandeling. 3 dagen op voorhand mag u de zone scheren, zodat er kleine stoppeltjes te zien zijn. Dit hoeft niet in het gelaat.
  • Indien u medicatie inneemt, gelieve dit te melden voor het starten van de behandeling.
  • Vermijd zon en zonnebank minstens 6 weken voor de 1ste behandeling alsook 2 weken ‘bruinen zonder zon' op de zone die u wenst te behandelen.
  • De haartjes niet uittrekken met pincet of hars tot 6 weken voor de behandeling. 3 dagen op voorhand mag u de zone scheren, zodat er kleine stoppeltjes te zien zijn. Dit hoeft niet in het gelaat.
  • Indien u medicatie inneemt, gelieve dit te melden voor het starten van de behandeling.

Hoe werkt deze laserbehandeling

De laserenergie(810nm) dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie van deze puls die het haarpigment (melanine) raakt, wordt omgevormd tot warmte. Deze warmte vernietigt de haarwortel definitief. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen!

Kan iedereen hiervan gebruik maken

Normaal gezien kan iedereen genieten van deze ontharing. Mensen met een lichte huid en donkere haren behalen de snelste resultaten. Witte en grijze haren zijn niet te verwijderen (evenals donshaartjes). Dankzij de testsessie zal de doeltreffendheid al dan niet bevestigd worden. Het deskundige oog van de verpleegkundige zal ervoor zorgen dat de behandeling veilig en doeltreffend verloopt.

Pluspunten

Vanaf het begin ervaart u het comfort van een zachte huid. Problemen van naar binnen groeiende haartjes, een stekelig gevoel en ontstekingen zijn verdwenen. De meeste mensen ervaren de behandeling als minder pijnlijk dan een harsontharing. Als u de berekening maakt, zult u merken dat de laser-ontharing dezelfde prijs bedraagt als ongeveer 5 jaar harsontharing.

Is het definitief?

Na 5 tot 8 behandelingen is het resultaat definitief. Soms komen na jaren nieuwe haartjes weer tevoorschijn (ten gevolge van hormonale veranderingen). Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan (op een oppervlakte van drie vierkante centimeter). Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Prijzen

Vrouwen

Bovenlip vanaf

€ 40

Kin

€ 80

Oksels

€ 120

Bikini vanaf

€ 120

Tepelhof (beide borsten)

€ 80

Armen vanaf

€ 180

Onderbenen vanaf

€ 250

Volledige benen

€ 450

Mannen

Nek

€ 100

Hals

€ 120

Baard

€ 250

Schouders

€ 220

Thorax en buik

€ 450

Rug

€ 450

Zwembroek vanaf

€ 150