Medisch esthetische behandelingen

Het geheim voor een strakke huid op elke leeftijd? Dit is mogelijk door de medisch esthetische behandelingen in Zandhoven door Schoonheidsinstituut Kamalaya.

Medische-esthetische verzorgingen

Deze behandelingen met geavanceerde technologie situeren zich in het domein van de medische-esthetische verzorgingen. Door synergie tussen de cosmeceutica (die het resultaat zijn van voortdurend onderzoek door Germaine de Capuccini) en de allernieuwste technologische medische-esthetische apparatuur (EFFICY toestel) en geavanceerde therapieën worden indrukwekkende en duurzame resultaten bereikt.

Het EFFICY-toestel laat ons toe om het radiofrequentie signaal zowel in frequentie als duur van de impuls aan te passen. Hierdoor kan er zowel een calorisch (radiofrequentie behandeling: RF) als een  resonantie-effect(DTI-system solution, Trans Dermis Induction) worden geproduceerd. Dit houdt in dat de producten tot het gewenste niveau in de huid worden ingebracht om daar de belangrijkste esthetische problemen te herstellen. Deze behandelingen zijn een pijnloos alternatief voor drastische esthetische ingrepen. Ze gebeuren zonder injecties en vereisen geen verdoving.

DTI-behandelingen en kuren

Met behulp van het Efficy-toestel kan een uitgebreid scala aan huidkwalen behandeld worden. Gelaatsproblemen (slappe huid, rimpels, vale teint en gebrek aan stevigheid) en lichaamsproblemen (hardnekkige cellulitis, striemen, slappe huid door gebrek aan versteviging van de huid) kunnen efficiënt aangepakt worden. Het multifunctioneel platform Efficy heeft de mogelijkheid om 2 exclusieve, efficiënte en veilige technologieën van de nieuwste generatie te combineren: R Frequency (digitale radiofrequentie) en DTI System (digitaal systeem voor transdermale toediening). Deze technieken geven buitengewone resultaten bij gelaats- en lichaamsbehandelingen.

DTI-behandeling voor doeltreffende huidverbetering bij couperose, rimpelvorming, acné of rode vlekken:

1 behandeling

€ 97

Korte kuur van 3 behandelingen

€ 285

Lange kuur van 6 behandelingen

€ 555

AOX-System kuurbehandeling nieuw

Aox system, een nieuw anti-oxiderend peelingssysteem voor een intensieve celvernieuwing en collageen- en elastine-productie. Deze behandeling verbetert de negatieve gevolge van huidveroudering door de zon. Door de vernieuwende en regenererende werking is deze kuurbehandeling vooral geschikt bij personen met rimpels, expressielijntjes, niet-uniforme teint, hyperpigmentatie, oneffen huidtextuur, vale of doffe teint.  Ze is geschikt voor alle huidtypen (zelfs de gevoelige huid). Spectaculaire verbetering van rimpels, slappe huid, vlekjes en oneffenheden in de huid.

Kuur 4 x AOX System (1 sessie/week)

€ 260

ACTIE: kuur (4 sessies) + dagcrème synergyage

€ 285 (i.p.v. € 302)

EGF+HA Formula kuurbehandeling

Last van een verouderde huid en wilt u er op korte termijn weer een stuk jonger uitzien? Schrikt plastische chirurgie en allerlei inspuitingen u ook af? Dan is de EGF+HA Formula voor u dé ideale oplossing met snel resultaat en uitzonderlijke huidverbetering van het ganse gelaat. In tegenstelling tot botox, dat zeer plaatselijk werkt, verbetert de EGF+HA Formula de structuur en dikte van de huid van het volledige gelaat. De actieve stoffen worden met het Efficy-toestel ingewerkt tot op de gewenste diepte. De resultaten zijn verbluffend én dat zelfs na één behandeling. Een kuur bestaat uit twee verzorgingen met de EGF+HA formula en een voorbereidende verzorging met de twee producten voor thuisgebruik in ons instituut. U kunt steeds vrijblijvend meer informatie verkrijgen in ons instituut.

Kuur van de 2 behandelingen 

+ voorafgaande behandeling 1 week voor de aanvang van de kuur

€ 380

Kuur + de 2 thuisproducten

€ 475 (i.p.v. € 500)

Radiofrequentie (RF) behandelingen en kuren

Radiofrequentie behandelingen zijn een echte verwenning van het hoogste niveau voor uw huid. Ze hebben een hoog kwaliteitsgehalte en een zalige warmte-ervaring vanuit de diepte van de huid naar buiten toe! Ideaal voor veeleisende mensen die graag de nodige tijd nemen voor een efficiënte maar tevens luxueuze verwenning!

  1. Algemene revitalisering

Anti-stressbehandeling, voorkomt veroudering, de huid ziet er terug gezond en vitaal uit!

  1. Liftend en rimpels

Herstelt beschadigd weefsel en doet collageen samentrekken en vernieuwen. Het verbetert de soepelheid en helderheid van de huid.

Ideaal om expressielijnen en rimpels te behandelen .

  1. Hermodelleren en gelaatscontouren

Hermodellerende behandeling, dubbele kin en verslapte huid.

Behandeling (1, 2 of 3) 95 min.

€ 95

Kuur van 3 behandelingen

€ 275

Kuur van 6 behandelingen

OPGELET: 1 sessie/week

€ 540

  1. Oogcontour (rimpels en lijntjes):

Deze behandeling bestaat uit: reinigen van het ganse gelaat, serum, RF therapie van de

oogcontour en aanbrengen oog- en dagcrème.

Behandeling 35 min.

€ 35

Kuur van 6 behandelingen

OPGELET: 1 sessie/week

€ 200