Make-up en workshops

Een make-up sessie in Zandhoven? Wil u er extra goed uitzien voor een bepaalde gelegenheid? Of wil u graag de kneepjes van het vak ontdekken om u mooi te leren maquilleren zodat u er elke dag mooi kan uitzien? Of zoekt u de perfecte foundation voor uw huid? Wij helpen u graag verder op zoek naar de make-up look die bij u past. Verder kunt u ook bij ons terecht voor permanente make-up.

Make-up

Wij werken met het uitgebreide gamma van T. LeClerc producten. Dit gamma is de trendsetter en nummer 1 van make-up producten in de apotheek.  In 1881 ontwikkelde de Parijse apotheker Théophile LeClerc een bijzonder gezichtspoeder op basis van rijstpoeder. Tot op vandaag ligt dit poeder aan de basis van dit gamma make-up producten. Het gamma komt tegemoet aan de eisen van de moderne vrouw : topkwaliteit, gebruiksgemak, optimaal comfort en met onmiddellijk resultaat. De producten zijn bovendien van natuurlijke oorsprong, vrij van parabenen en niet getest op dieren.

Dag make-up

Volledige reiniging van het gelaat, dagcrème aangepast aan uw huidtype, volledige maquillage met tips voor thuis.

€ 35

Feest make-up met try-out

€ 65

Wimperlifting

Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden uw eigen wimpers schijnbaar verlengd waardoor uw blik wijder en sprekender wordt.

Gebruik makend van zachte silicone pads worden al uw wimperhaartjes gelift en  gekruld voor 6 tot 8 weken!  Dankzij het kleuren van de wimpers heeft u zelfs geen mascara meer nodig! U zal verrast zijn over de lengte en hoeveelheid wimperhaartjes die u bezit en er jonger uitzien.

Ideaal voor uw vakantie, wanneer u een bril draagt en het moeilijk vindt om zelf mascara aan te brengen of wanneer u allergisch bent voor mascara.

Wimperlifting (Nieuw)

€ 59

Camouflage

Heeft u last van serieuze pigmentstoornis, dan zoeken wij samen met u naar het juiste product om dit te camoufleren. Wij maken hiervoor gebruik van de gamma's van de apotheek: Vichy Dermablend, Avene en T LeClerc.

Camouflage

€ 15

Gratis bij aankoop van het product

Make-up workshop

Tijdens de workshop gaat u zelf aan de slag met de producten die het best bij u passen. We leren u van begin tot einde de trucjes om de gewenste look te creëren zonder masker effect. Ook specifieke problemen zoals oneffenheden of pigmentstoornissen of donkere randen rond de ogen of andere worden aangepakt. Een leerrijke en leuke ervaring!

Stel zelf een groepje samen van minimum 5 personen en wij organiseren voor jullie een perfect ladies evenement met een hapje en een drankje. (minimum 2 uur)

€ 25 per persoon + korting bij aankoop van producten

Regelmatig organiseren wij zelf workshops in ons instituut. Hiervan wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht

Permanente make-up

Voor het aanbrengen van permanente make-up werd gekozen voor de medische deskundigheid van de firma E-MED. Zij werken met een volledig veilige methode die al jaren gebruikt wordt door plastische chirurgen en dermatologen.

Er goed uitzien mag tegenwoordig niet te veel van onze kostbare tijd innemen. Met permanente make-up heeft u altijd die perfect verzorgde uitstraling. Permanente make-up wordt ook wel micropigmentatie genoemd, een verfijnde esthetische tatoeagetechniek waarbij veilige en huidvriendeliike kwaliteitspigmenten onder de bovenste huidlaag worden ingebracht met behulp van een flinterdunne naald. Vooraf wordt een verzachtende zalf aangebracht wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het resultaat is een make-up look die perfect blijft voor lange tijd!

Wenkbrauwen:

3D hairstrokes of ‘microblading’: nieuwste techniek waarbij ultrafijne imitatiehaartjes op een natuurlijke manier gepigmenteerd worden tussen de bestaande haartjes. Dit geeft meteen een verbluffend resultaat.     € 360

Zachte schaduw voor vollere wenkbrauwen en 3D hairstrokes of microblading € 420

Ogen: eyeliner boven, onder, smal of breed, passend bij uw gelaat

         Gewone eyeliner boven of onder                                   € 190

         Brede eyeliner boven                                                     € 235

         Eyeliner boven en onder                                                € 360

Actie tot eind 2019: u ontvangt een kortingbon t.w.v. 10% van het betaalde bedrag voor aankoop van make-up producten van T. LeClerc in de apotheek.