Arrangementen voor lichaamsverzorging

Schoonheidsinstituut Kamalaya biedt u verschillende arrangementen voor een luxueuze lichaamsverzorging in Zandhoven. Diep ontspannend gevoel met een revitaliserend effect!

Wellness behandelingen

Deluxe chocolade

Deze behandeling biedt u een zalige chocopeeling, gevolgd door een zelfopwarmende chocoladepakking met anticellulitiswerking en een relaxerende massage. Zoet genieten en toch van omvang verminderen.  

1u15

€ 70

Deluxe druiven

Na een heerlijk stimulerende peeling op basis van bijenwas en algen geniet u van een exclusieve druivenpakking met antioxiderende, huidverjongende werking en vervolgens van een relaxerende massage.

1u15

€ 70

Deluxe koffie

Een aromatische koffiepakking met vochtafdrijvende en verstevigende werking wordt bij deze behandeling voorafgegaan door een stimulerende peeling op basis van bijenwas en algen en gevolgd door een relaxerende massage.

1u15

€ 70

Dynamic comfort

Fango-behandeling voor rug en schouders         

                    
Deze ontspannende en ontgiftende behandeling op basis van modder, zeewier en zeecollageen heeft een weldadige werking op gestresseerde en vermoeide rug- en schouderspieren. De pakking wordt aangebracht na een zuiverende scrub en afgesloten met een rugmassage op basis van karitéboter. Kan zeer goed gecombineerd worden met een gelaatsverzorging.

30 min.

€ 30

Obsidiana hot stone    

Deze holistische behandeling met massage van de energetische punten met de unieke koude en warme halfedelstenen (onyx en obsidiaan), brengen lichaam en geest in evenwicht. De lymfe– en bloedcirculatie wordt geactiveerd en afvalstoffen worden verwijderd. De energetische stenen ontladen zowel emotionele als spierspanningen. Ze werken zowel relaxerend als energetisch.  

1u15

€ 75

Rug-, hals en schouderverwenning

Heerlijk ontspannend en de vastzittende spieren losmakend.
Scrub gevolgd door een zalige massage van deze zone.

30 min.

€ 35


Schoonheidsinstituut Kamalaya - LichaamsverwenningDroom weg naar een tropisch strand op de warme golven van onze ZERO1 spatafel

Beeld uzelf in dat u aan de waterlijn ligt van een tropisch strand terwijl u een relaxerende massage krijgt. Een warme golf glijdt onder uw lichaam. Dit is de ervaring van genieten op onze ZERO1! Deze hoogtechnologische massagetafel creëert een zachte golf die langs het lichaam stroomt, vanaf de voeten tot aan de nek en terug, zonder dat de huid in contact komt met water. Dit originele concept in combinatie met warmte- en lichttherapie leidt u naar een ultieme beleving van uw persoonlijke instituutverzorging.

Voor meer informatie over onze lichaamsbehandelingen of voor een afspraak kunt u contact opnemen via de contactpagina of telefonisch op het nummer 03/ 484 57 54 van Kamalaya.