Huidanalyse tijdens eerste bezoek

Schoonheidsinstituut Kamalaya - Huidanalyse

Voor een huidanalyse in Zandhoven kunt u terecht bij Schoonheidsinstituut Kamalaya. Een huidanalyse wordt steeds aanbevolen bij een eerste bezoek voor gelaatsbehandeling. Gelieve geen gekleurde producten (fond de teint en dergelijke) of extra dagcrème aan te brengen minder dan 3 uur voor de analyse. Deze geven een verkeerd beeld van de conditie van uw huid. 

Waarom een huidanalyse?

Uw huid weerspiegelt uw innerlijke gezondheid en dient zich dagelijks te verdedigen tegen de vele agressieve factoren uit de omgeving. Denk maar aan de luchtverontreiniging, weersomstandigheden en straling (zon, straling van schermen). Hierdoor kunnen er allerlei huidproblemen ontstaan, zoals trekkerigheid, roodheid, vroegtijdige rimpelvorming, pigmentstoornissen, ...

Een gezonde en goed verzorgde huid is belangrijk voor nu en voor later. Veel mensen willen er graag goed blijven uitzien en willen hun huid graag goed verzorgen. Door het gebrek aan kennis over de conditie van hun huid enerzijds en het enorme aanbod van producten anderzijds bemoeilijkt het hun keuze inzake de juiste producten en verzorging. De huidanalyse biedt hiervoor de uitkomst.

Professional Beauty Diagnosis

Met de Professional Beauty Diagnosis van Germaine de Capuccini kunnen we de toestand van uw huid bepalen en bovendien de producten die ze nodig heeft. Ontdek de gezondheid van uw huid door het meten van:

  • Hydratatie (vochtgehalte)
  • Sebum (talgproductie)
  • Elasticiteit (stevigheid)
  • Pigmentatie (melanine)
  • Meten van poriën, onzuiverheden, rimpeltjes

Draag zorg voor uw huid en laat uw huid controleren! Een huidanalyse kost € 15 en bevelen we ten zeerste aan bij het eerste bezoek.