Verzorging met producten van Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini heeft een uitgebreid gamma schoonheidsbehandelingen, die zowel voor ons schoonheidsinstituut in Zandhoven als thuis gebruikt kunnen worden. De producten die voor verkoop aangeboden worden, verlengen het effect van de cabinebehandeling.

Créateurs in esthetica

Germaine de Capuccini heeft voor elk huidtype en elk huidprobleem een aangepaste behandeling, zodat aan de verlangens van elke klant kan worden voldaan. De lijn van Germaine de Capuccini behaalde ook als één van de enige de drie kwaliteitsnormen voor kwaliteit, milieu en veiligheid. Bovendien maken zij geen gebruik van dierenproeven en worden de producten enkel op basis zijn van plantaardige ingrediënten geproduceerd.

Zwaan van de schoonheid

Het logo van Germaine de Capuccini is een zwaan, symbool van de schoonheid van elke vrouw. Germaine de Capuccini wordt in meer dan 70 landen verdeeld en is momenteel één van de meest belangrijke cosmetische firma’s (top 5) in de wereld. Haar producten worden gewaardeerd in de meest luxueuze hotelketens:  Sheraton, Four Seasons, Le Meridien, Relais & Chateau, en andere.

Verzorging met de productlijn van Germaine de Capuccini in ons instituut

In Schoonheidsinstituut Kamalaya maken wij gebruik van de productlijn voor Germaine de Capuccini te Zandhoven voor tal van gezichtsverzorgingen, zoals evenwichtsherstellende verzorgingen en anti-aging verzorgingen. Ook voor de gevoelige huid is een verzorging met deze producten aangewezen. Heeft u een vraag over onze gelaatsverzorging of wenst u graag een afspraak te maken? Neem dan zeker even contact met ons op.