Evenwichtsherstellende verzorgingen

Schoonheidsinstituut Kamalaya - Evenwichtsherstellende verzorgingen

Het evenwicht van uw huid herstellen en de vochtbalans op peil houden? Dit kan dankzij de evenwichtsherstellende verzorgingen in Zandhoven door Schoonheidsinstituut Kamalaya.

Klassieke verzorgingen

Ligne Options basisverzorging 1u15 € 50

Een complete verzorging aangepast aan de specifieke behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht te herstellen en haar schoonheid te bewaren.

So Delicate 1u15 € 60

Een kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid. Voorkomt irritatie en roodheid. 

Purexpert 1u15 € 58

Een zuiverende behandeling voor de vette of de normaal tot gemengde huid. Onthult een zuivere, gelijkmatige huid met kleinere poriën en minder onvolmaaktheden. Voorkomt de eerste rimpels.

Royal Jelly 1u15 € 63

Voor elk huidtype onderhevig aan stress, vale teint en doffe huid. Een herstellende, hydraterende, voedende en revitaliserende verzorging op basis van koninginnenbrij en extract van Psorias Cocos. Verhoogt de stressweerstand van de huid t.o.v. negatieve invloeden.

Maak een afspraak

Indien de behandeling het toelaat, wordt er gebruik gemaakt van de elektro-esthetische technologie met ionisatie, hoogfrequentie- en  warmtetherapie. Voor meer informatie over onze gelaatsbehandelingen of voor een afspraak kunt u contact opnemen via de contactpagina of telefonisch op het nummer 03/484 57 54 van Kamalaya.