Corrigerende cavitatie behandelingen

Heeft u last van vetrolletjes of cellulite? Boek een corrigerende cavitatie behandeling te Zandhoven bij Schoonheidsinstituut Kamalaya. Dit is uniek in de regio.

Ga voor een blijvend resultaat

Cavitatie is een behandeling om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Met warmte (rode led) en ultrasound geluidsgolven worden de vetcellen afgebroken. Via de natuurlijke weg verlaten deze afvalstoffen het lichaam. Pijnloos, snel en gegarandeerde direct meetbare en zichtbare resultaten!

Schoonheidsinstituut Kamalaya - Corrigerende Cavitatie Behandelingen

Behandelingen

25 min. (1 zone)

€ 50

45 min. (2 zones)

€ 92

Kuur van 6 behandelingen, nu met 50% korting op uw thuisproduct:

30 min. (1 zone)

€ 270 (i.p.v. € 300)

60 min. (2 zones)

€ 520 (i.p.v. € 580)

Kuur van 8 behandelingen, nu met gratis thuisproduct:

30 min. (1 zone)

€ 350 (i.p.v. € 400)

60 min. (2 zones)

€ 625 (i.p.v. € 736)

Schoonheidsinstituut Kamalaya - Corrigerende Cavitatie Behandelingen

De behandeling

C-CAV-PRO - alternatief voor liposuctie. We brengen een contactgel aan waarna de behandelkop op het te behandelen gebied wordt gebracht. Met de behandelkop worden roterende bewegingen uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. De behandeling is geheel pijnloos, de klant kan enkele tintelingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel of de huid.

Na de behandeling

Een koolhydraatarme dag begeleidt de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Geadviseerd wordt om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken.

Welke resultaten mag men verwachten

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vetophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling is in sommige gevallen zelfs tot 2 cm omtrek vermindering. Na 4 tot 8 behandelingen zult u blijvende resultaten zien. Uiteraard blijft een gezonde levens- en voedingsstijl aanbevolen. Een combinatiebehandeling of een aangepast voedingspatroon kunnen geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen.

C-CAV PRO is geen alternatief voor afvallen; het gaat voornamelijk om het verwijderen van kleinere lokale vetophopingen. Het is belangrijk om uw lichaam te blijven onderhouden om nieuwe vetophopingen aan te pakken. Wenst u graag een cavitatiekuur voor een hermodellering? Neem dan even contact op met Schoonheidsinstituut Kamalaya.