Anti-aging verzorging

Een jong en stralend gezicht? Het is mogelijk dankzij de anti-aging verzorging te Zandhoven van Schoonheidsinstituut Kamalaya. Bij ons kunnen zowel dames én heren terecht voor een verjongingskuur waarbij we extra aandacht schenken aan uw eigen specifieke noden voor de huid. Een huidanalyse is hierbij ook aan te raden vóór we van start gaan met de behandeling.

Anti-aging behandelingen

Timexpert White 1u15 € 60

Een anti-aging verzorging met een corrigerende en regulerende werking in het pigmentatieproces. Doeltreffend bij hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker en (ouderdoms)vlekjes. 

Hydracure 1u15 € 63

Een intensief hydraterende verzorging op basis van hyaluronzuur met hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht en thermaal water van vulkanische oorsprong uit de Izumo Yumuara-bron.

Timexpert Vitamine C+ A.G.E. 1u15 € 68

Een verjongende vitamineboost voor het gelaat. Herstelt de uniformiteit, stevigheid, soepelheid en de kleur van de huid. Krachtige werking van vitamine C in combinatie met UME-extract dat het glycatieproces in de huid afremt.  

Excel Therapy City Proof 1u30 € 89

De nieuwe anti-pollutie verzorging op basis van zuurstof. Voorkomt en bestrijdt vroegtijdige veroudering. Cosmetische verzorging met cytokines en zuurstof die de huid beschermt tegen stress veroorzakende omgevingsfactoren en de huidveroudering vertraagt. Bevat componenten die de celfuncties herstellen en de weerstand van de huid verhogen en een beschermende barrière opbouwen tegen externe agressies.

Timexpert Rides 1u30 € 78

Een buitengewone verzorging die rimpels en expressielijnen in het gelaat opvult en het ontstaan ervan afremt. Zichtbare resultaten vanaf de eerste sessie.

Timexpert SRNS 1u30 € 89

De eerste gelaatsverzorging die rekening houdt met de geschiedenis van de huid. Ze zet het mechanisme van de huidverjonging op 'ON'. De huid wordt steviger, helderder, beter gevoed en meer gevuld, de rimpels worden minder zichtbaar. Algemene verjonging van de huid. Gebaseerd op epigenetica. Gebruik makend van onze DTI (medisch esthetische apparatuur met radiofrequentie golven).

Timexpert Lift(IN) 1u30 € 99

Een excellente liftende verzorging door een 3-voudige werking: verticaal en horizontaal liftend en meer volume gevend aan de huid. Ideaal om verslapping van de huid en volumeverlies af te remmen en te herstellen. Inwerking van het serum met DTI (medisch esthetische apparaat). Een fantastische facelift voor het gelaat! 

Beauty-in Fusion 1u15 € 65

Een gelaatsverzorging die zich richt op de leeftijdscategorie 30, 40 of 50 jarigen en de specifieke noden van de huid aanpakt in elke leeftijdsgroep. Voor 30-jarigen wordt de aandacht gevestigd op het stimuleren van de vitaliteit en luminositeit van het gelaat. Voor de 40-jarigen wordt hydratatie en stevigheid bevorderd. Voor 50-jarigen geeft deze verzorging een boost aan de voeding en de stevigheid.

For Men: Herenverzorging 1u15 € 60

Een echte herenverzorging die opnieuw energie geeft , afvalstoffen verwijdert en de effecten van vermoeidheid van de huid tegenwerkt.

Voor de anti-aging behandelingen van het gelaat kan er gebruik worden gemaakt van het DTI-systeem. Deze medisch-esthetische apparatuur brengt de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau en verhoogt de efficiëntie van verzorging aanzienlijk.  Veilig, pijnloos en resultaatgericht.

Inwerking serum met DTI : + € 10

(dit is inbegrepen in de prijs van de Lift(IN), Excel therapy O2 City Proof en de Timexpert SRNS-verzorging).

Maak een afspraak

Voor meer informatie over onze gelaatsbehandelingen of voor een afspraak kunt u contact opnemen via de contactpagina of telefonisch op het nummer 03/484 57 54 van Kamalaya.